Road   Truck boven
Logo midden Truck midden
Home > Diensten Truck onder
Home
 
Diensten

Specialiteiten

Wagenpark

Historie

Contact

Diensten

Burgers Transporten heeft een twaalftal wagens ter beschikking met verschillende lengtes, hoogtes en laadcapaciteiten. De opleggers beschikken over laad- en loskranen, zowel vaste als rijdende kranen voor vervoer van bouwmaterialen.

Burgers Transporten heeft tevens een aantal opleggers voor o.a. wegenbouwwalsen en asfaltmachines, met een laadvermogen van zo’n 30 ton. De chauffeur laadt de wals of machine zelfstandig op en brengt ze vervolgens naar de volgende bestemming. U heeft daar verder geen omkijken naar.  

Burgers Transporten heeft ook veel ervaring met het vervoer van speciale staalconstructies, zoals silo’s, transportbanden, opslagcontainers en bouwcontainers compleet met uitrusting. Voor dit soort constructies beschikken wij over een oplegger die normaal ca 12 meter lang is maar verlengd kan worden tot 25 meter voor lange vrachten.  

Burgers Transporten beschikt verder over een eigen onderhoudswerkplaats.

Burgers Transporten rijdt vooral in de Benelux.

Voor uw specifieke transportbehoefte helpen we u graag via de telefoon: 024-6413393. Dan kunnen we namelijk uw wensen met u bespreken en daarvoor de beste oplossing uitzoeken. 
Contactgegevens

Burgers Transporten
Nieuweweg 74
6603 BR Wijchen
Tel: 024-6413393
Fax: 024-6414005

 

Kabels

 

Globe © G.A. Burgers Transport B.V. 2011 - Disclaimer - Contact