Road   Truck boven
Logo midden Truck midden
Home > Historie Truck onder
Home
 
Diensten

Specialiteiten

Wagenpark

Historie

Contact

Historie

Burgers Transporten is in 1953 opgericht door Gerard Burgers bij zijn woning in de Woezik aan de Woeziksestraat, vlakbij de spoorwegovergang. Gerard was toen dertig jaar en omdat de hele familie reeds als zelfstandige werkte, vond hij dat hij niet kon achterblijven en richtte zijn eigen transportbedrijf op.

Burgers begon met een oude Mercedes truck die overgebleven was uit de dumpvoorraden van de oorlog, en vervoerde o.a. stenen voor de aannemerij. Langzaam begon Burgers Transporten te groeien tot het drie wagens in bedrijf had en de plaats in de Woezik te klein werd. G.A. Burgers
  G.A. Burgers

In 1958 verhuisde Burgers Transporten dan ook naar het Industrieterrein-Oost, waar ze een groot terrein konden verkrijgen aan de Nieuweweg 74. In de jaren zestig en zeventig hield Burgers Transporten zich bezig met allerlei soorten transporten, groot en klein, en bulk en stukgoed. Ze groeiden daarmee gestaag door.

Wagenpark in 1968

Foto: Het wagenpark in 1968

In de jaren tachtig en negentig is Burgers Transporten zich gaan specialiseren in speciaal transporten in de weg- en waterbouw en de aannemerij. Burgers Transporten heeft daarin inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd, op basis van hun jarenlange ervaring en de kwaliteit van hun diensten.

Anno 2011 is Burgers Transporten een gezond en gerenommeerd bedrijf met ca 12 wagens op de weg, en een goede reputatie op het gebied van leverbetrouwbaarheid en prijs. De medewerkers van Burgers Transporten zijn daarbij goed gediplomeerd, ervaren, sociaal vaardig en oplossingsgericht.

Bedrijfsgebouw

Foto: Bedrijfsgebouw aan de Nieuweweg 74Contactgegevens

Burgers Transporten
Nieuweweg 74
6603 BR Wijchen
Tel: 024-6413393
Fax: 024-6414005

 

 

 

Globe © G.A. Burgers Transport B.V. 2011 - Disclaimer - Contact